Mammaträning

Nybliven mamma? Stärk upp kroppen efter graviditeten. En graviditet är en stor omställning och belastning för kroppen och det kan ta emot att komma igång med träningen igen efter förlossningen.

Vi har Mammaträning i 3 steg. Samtliga grupper är 10 pass som är 45 min långa. Kostnad är 1800 kr för 10 veckor. Bebisar är självklart välkomna!

Mammaträning steg 1 - Går att genomföra direkt efter förlossningen. Är du osäker, rådgör med din läkare. Tioveckorsprogram som handlar om att långsamt och rehabiliterande stärka upp din kropp igen efter graviditeten. Vi lyssnar på kroppen och bygger upp den inre magmuskulaturen och bäckenbotten. Vi börjar lugnt för att gradvid öka belastningen och inför mer tränings ju längre in i kursen vi kommer.
Vi jobbar hela tiden för att anpassa träningen efter vad som fungerar för varje individ.

På steg 1 finns möjligheten att delta digitalt. Man anmäler sig som vanligt och väljer själv om man är med på plats eller digitalt.

Mammaträning steg 2 - Startar direkt efter steg 1. Här tränar vi både med redskap och med den egna kroppen. Fortsatt fokus på att stärka den post-gravida kroppen. Träningen bli tyngre men även här utgår den från dig.

Mammaträning steg 3 - Under dessa veckor övergår vi från anpassad träning till att mer och mer träna utan begränsningar. Exempelvis börjar vi ta in hopp och bygger vidare om det känns bra.
Denna träningsgrupp kan man även vara med i som partner.


Vi vill inte sätta några riktlinjer för hur lång tid det ska ha gått efter förlossning innan man börjar eftersom det är så otroligt individuellt. Så är man fundersam på vilket steg man ska anmäla sig till så hör av dig så får du prata ihop dig med någon av våra mammatränare.


Instruktörer: Johanna, Nikita, Sandra och Åsa.

Priser

Mammaträning
1800 kr/person

Avbokning bör ske minst 24 timmar innan bokad
tid, annars debiteras hela summan.

Avbokning bör ske minst 24 timmar innan bokad
tid, annars debiteras hela summan.

Boka onlineBoka online

Priser

Mammaträning
1800 kr/person

Boka onlineBoka online

Avbokning bör ske minst 24 timmar innan bokad
tid, annars debiteras hela summan.

Medlemsskap med personlig träning

Medlemsskap +

1 PT-pass/mån + medlemskap

1000kr

Medlemsskap ++

2 PT-pass/mån + medlemskap

1500kr

Medlemsskap +++

4 PT-pass/mån + medlemskap

2400kr