Behandlingar

Massage gör sådär ontskönt, i alla fall hos oss

All vår massage är behandlande och vi jobbar utifrån dina specifika behov. Massageterapi handlar om att få muskler och bindväv att slappna av. Det gör vi genom olika tekniker som massage, stretch, triggerpunktsbehandling med mera. Spända muskler och en stram bindväv kan orsaka smärta både i själva muskeln, i närliggande muskler, leder samt nervsmärta och huvudvärk. Vi hjälper dig med allt från komplicerade idrottsskador till stela kontorsnackar. 

Fördelar med terapeutisk massage

Du kanske undrar vad en terapeutiskmassage är i förhållande till bara massage eller friskvårdsmassage? Enkelt förklarat så handlar det om att terapeutiskt massage inriktar sig på dina specifika problem, är djupgående och handlar inte primärt om att massagen ska vara så rogivande som möjligt utan fokuserar på att du ska få så mycket hjälp som möjligt. Ibland gör det ont att få massage av oss med det beror helt på vilka problem du har och vad som behöver göras. 

Från kontorsarbetare till elitidrottare

Alla mår bra av att få en massage, det är så kroppen, musklerna och bindväven är konstruerade. Sen beroende på vem du är och vad du jobbar med, hur du tränar eller inte tränar så kommer just din kropp behöva en annan behandling jämfört med personen bredvid. Alla våra massörer är utbildade och Certifierade massageterapeuter som vet precis vad din kropp behöver. 

Vi jobbar dagligen med olika problem som kan relateras till stillasittande jobb framför en dator eller ett stressigt liv i allmänhet men vi jobbar också mycket med idrottare som på grund av sin belastning i stort sätt är i behov av massage mer eller mindre dagligen för att kunna utföra sin idrott till fullo och kunna ta åt sig träningen fullt ut. Vi är stolta över vår bredd i våra behandlingar och hjälper dig oavsett vad du behöver hjälp med. 

Massage löser inte alla problem och så fort vi märker att någon annan terapeut behöver titta på dina problem så skickar vi dig vidare till våra samarbetspartners.


Presentkort

Ge bort en behandling eller träningstimme till någon du tycker om

Köp presentkort