Bootcamp

Träna med kroppen som främsta verktyg

Bootcamp är vår utomhusträning som kör på året runt oavsett väder. Det är vår absolut mest populära träningsform och det är lätt att förstå varför. Vi tränar i ett högt tempo och väldigt stark gemenskap.

Vi använder redskap som däck, rep, släggor men också kroppen på alla möjliga vis. Träningen är en kombination av både kondition, rörlighet, styrka, explosivitet och uthållighet men framförallt är det väldigt roligt. Vi har skickliga och peppade ledare som lovar högt tempo, roliga timmar i stark gemenskap och kärlek när du inte orkar en enda till burpee. Vill du träna på samma vis men börja i ett lite lugnare tempo där du kan anpassa lite mer efter dig själv och få tid till ännu mer hjälp av våra tränare så finns också minst lika populära Bootcamp Soft.

På lördagar kan du också testa våran Bootcamp och se om det är något för dig, vi kör utvalda lördagar kl 10.00 under vår och sommar.

Vad gör vi på Bootcamp?

Vår mest populära träningsform

Bootcamp är vår utomhusträning som kör på året runt oavsett väder. Det är vår absolut mest populära träningsform och det är lätt att förstå varför. Vi tränar i ett högt tempo och väldigt stark gemenskap. Vi använder redskap som däck, rep, släggor men också kroppen på alla möjliga vis.

Vi startade Bootcampen hösten 2017 och redan då var det 25 deltagare som ville vara med och träna. Träningen har utvecklats och med tiden lockat fler och fler västeråsare till gräsmattan utanför Västerås Arena. Idag har vi Bootcampgrupper varje kväll i veckan året om och också morgongrupper. Det är hundratals deltagare varje säsong och det roligaste av allt är den gemenskap och samhörighet som dessa grupper skapar. Det är få saker i vår verksamhet som får oss så glada som denna utomhusträning. 

Presentkort

Ge bort en behandling eller träningstimme till någon du tycker om

Köp presentkort