Jimmie Söderquist Massage & Träning

Med en enkel syn på hälsa

Vår filosofi är både enkel och komplicerad på samma gång. Vi vill att träningen ska vara enkel och vi anser att det för motionärer mest handlar om att bli riktigt trött ett par gånger i veckan. När det gäller massagen är det tvärt om, muskler är komplicerade och vi vill hjälpa kunderna på så hög nivå som möjligt vilket innebär att vi jobbar med en behandlande massage som går in i musklerna på djupet.

Vi gillar samhörighet och att våra kunder ska trivas hos oss under många år oavsett vilka tjänster som utnyttjas. För någon är vi massagemottagningen som man besöker regelbundet för att bli av med ryggont och för någon annan är vi mötesplatsen för en löpteknik eller Bootcamp-pass. Vår ambition är att möta mångas olika behov, samtidigt som vi värdesätter att lägga ner tid och hårt arbete på det vi gör för att leverera så hög kvalité som möjligt.

Grundaren är Jimmie Söderquist som med en bakgrund inom idrott vill skapa teamkänsla, är inkluderande och har en enkel syn på hälsa vilket präglar hela verksamheten.

"Företaget grundades januari 2014 och har sedan dess gått från ett enpersonsföretag till att idag vara ett av de ledande friskvårdsföretagen i Västerås."​
Jimmie Söderquist, grundare

Kultur & Värderingar

Vi summerar oss som ett friskvårdsföretag och sysslar med både massage, träning och kostrådgivning.

Träna för att må bra

Vi vill motverka den träningshets som ibland finns hos motionärer och främja träning för att må bra och att ha kul.

Samhörighet

Vi tror på samhörighet med våra kunder, och mellan våra kunder. Tillsammans kan vi pusha varandra och utvecklas.

Ett starkt team

Vårt team består av ett gäng dedikerade och kompetenta tränare, massageterapeuter, passinstruktörer och kostrådgivare som brinner för friskvård.

Bli en del av vårt team

Vill du jobba på det härligaste friskvårdsföretaget i Västerås? Här får du förutom att massera, hålla i träningspass för enskilda kunder eller grupper även bidra till företagets utveckling och göra fredagsövningar på Instagram.

Du som söker ska vara utbildad certifierad massageterapeut och personlig tränare. Vi är ett roligt och entusiastiskt team som ständigt vill växa, utveckla våra kundmöten och tjänster samt har en bred mix av olika typer av uppdrag.

Låter detta intressant för dig eller någon du känner? Skicka in ditt cv och personliga brev till: info@jimmiesoderquist.se så hör vi av oss.

Välkommen med din ansökan!