Vårt team

Experter på friskvård

Vi summerar oss som ett friskvårdsföretag och sysslar med både massage, träning och kostrådgivning. För någon är vi massagemottagningen som man besöker regelbundet för att bli fri ryggont och för någon annan är vi mötesplatsen för ett löpteknik- eller bootcamp pass.

Tränare

Vi är sex tränare, dedikerade att skapa den bästa träningsupplevelsen. Vi erbjuder kunskap, peppning och stöd i att träna rätt utifrån dina förutsättningar. Oavsett om du är otränad och är på jakt efter träning som passar dig, eller om du vill slå din tid i föregående maraton så hjälper vi dig. För att komma igång bokar du en tid för en konsultation hos någon av våra tränare.  Vi är alla certifierade personliga tränare.

Jimmie

jimmie@jimmiesoderquist.se

Jag gillar enkel träning och vill guida dig i dagens komplexa träningsdjungel. Träning som du kan göra överallt; hemma, i gymmet, på resan eller i skogen är den träning som tilltalar mig främst. För dig som vill utmana dig själv lite extra mycket och har en träningsbakgrund gillar jag teknikdetaljerna i träningen - de små detaljerna som förbättrar löpsteget eller ett marklyft. Det som är absolut roligast är att se mina kunder utvecklas under en längre tidsperiod. Känslan när våra kunder inser sina framsteg är oslagbar

Boka tränare

Johanna

johanna@jimmiesoderquist.se

Jag gillar träning som gör mig glad och som ger ny energi. För mig är det viktigt med variationsrik träning och att tänka på helheten för att få en stark och sund träningsutveckling. Därför gillar jag att kombinera löpning, yoga, rörlighetsträning och styrketräning.​ Det viktigaste för mig är att hjälpa dig hitta träning som passar dig och din vardag som du vill utvecklas i. Johanna är även utbildad MammaMagetränare för dig som vill boka individuell träning efter graviditeten.

Boka tränare

Rickard

rickard@jimmiesoderquist.se

Jag gillar att träna i naturen och använda kroppen som redskap i utegym, backar och trappor. Detta varvar jag med skivstångsträning inne på gymmet. Jag gillar att motivera dig som kommer till oss att träna med fria vikter och med kroppen som styrkeredskap. Fys- och löpträning ute är absoluta favoritträningsformer. Det roligaste med att vara tränare är att få vara en del av resan mot målen vi sätter tillsammans.

Boka tränare

Nikita

nikita@jimmiesoderquist.se

Yoga, rörlighet och skonsam träning ligger mig varmt om hjärtat. Att ta ut varje steg och behålla kontrollen i all träning är viktigt för att den ska vara hållbar och långsiktig. Jag har också en stark förkärlek för kettlebells som är ett mångsidigt redskap och aktiverar hela kroppen. Som din individuella tränare kommer jag att peppa dig hela vägen fram, och ser till att träningen blir lika lustfylld som effektiv. Nikita är även utbildad MammaMagetränare för dig som vill boka individuell träning efter graviditeten.

Boka tränare

Sandra

sandra@jimmiesoderquist.se

Jag älskar att vara utomhus och träna! Att springa i skogen är både en härlig frihetskänsla och den bästa mentala återhämtningen. För mig spelar träning en viktigt roll i välmående. Därför jobbar jag för att göra tröskeln så låg som möjligt, det ska vara lätt att få till träningen. Det är viktigare att den blir av än att den blir exakt som planerat. Jag kommer att jobba för att du ska hitta din glädje och ditt varför i träningen, för då vill man fortsätta och träningen blir av. Sandra är även utbildad MammaMagetränare för dig som vill boka individuell träning efter graviditeten.

Boka tränare

Denice

denice@jimmiesoderquist.se

Jag är en engagerad glädjespridare, som är uppväxt på hästryggen. Mer än hästar, ryttare och hela hästbubblan, älskar jag att träna tunga, grisiga och fartfyllda pass. Gärna med mycket skivstång och burpees inblandat. Jag som coach vill hjälpa dig att med småsteg kliva utanför din comfortzon. Våga lyfta tungt, våga ta i lite mer. Känner du att du behöver en extra push?

Boka tränare

Hela teamet

Jimmie Söderquist

Grundare, VD, massageterapeut och tränare
jimmie@jimmiesoderquist.se

Johanna Fohlin

Massageterapeut, tränare och kostrådgivare
johanna@jimmiesoderquist.se

Rickard Zetterberg

Massageterapeut, Tränare och Löpcoach
rickard@jimmiesoderquist.se

Nikita Smeds Mattila

massageterapeut, tränare, mammamagetränare och kostrådgivare
nikita@jimmiesoderquist.se

Sandra Burén

Massageterapeut, Tränare och Löpcoach
sandra@jimmiesoderquist.se

Malin Lundkvist

Passinstruktör

Lisa Österberg

Passinstruktör

Johanna Hamberg

Passinstruktör

Denice Lönnqvist

Massageterapeut, tränare, kostrådgivare
denice@jimmiesoderquist.se

Maria Feiril

Massageterapeut
maria@jimmiesoderquist.se

Anna-Karin Tingström

Yoga-instruktör

Sara Frejd

Passinstruktör

Bli en del av vårt team

Vill du jobba på det härligaste friskvårdsföretaget i Västerås? Här får du förutom att massera, hålla i träningspass för enskilda kunder eller grupper även bidra till företagets utveckling och göra fredagsövningar på Instagram.

Du som söker ska vara utbildad certifierad massageterapeut och personlig tränare. Vi är ett roligt och entusiastiskt team som ständigt vill växa, utveckla våra kundmöten och tjänster samt har en bred mix av olika typer av uppdrag.

Låter detta intressant för dig eller någon du känner? Skicka in ditt cv och personliga brev till: info@jimmiesoderquist.se så hör vi av oss.

Välkommen med din ansökan!