Välkommen till vår nya träningsstudio i centrala Västerås

Medlemsskap fr. 295:-
 • Fri träning i träningsstudion
 • 1 h med tränare i träningsstudion
  och Individuellt träningsprogram
 • Tillgång till gruppträningspass
 • 15% rabatt på stängda träningsgrupper
 • 10% rabatt på massagebehandlingar
 • Tillgång till loungen med gratis kaffe
Boka online

En träningstudio med fokus på dig

I träningsstudion kan du göra allt du någonsin velat på ett träningsställe. Förutom moderna konditionsmaskiner av högsta kvalitet så fokuserar vi helt och hållet på fria vikter och funktionell träning så att vi ska kunna anpassa träningen efter just dig. Vi vill inte krångla till det utan göra träningen lättsam och rolig. Träningsstudion har du som medlem fri tillgång till under våra öppettider. Som medlem har du också tillgång till flera gruppträningspass varje dag där vi blandar styrka, rörlighet och kondition i ett tempo som du själv kan anpassa.

Vi håller gruppträningspass för dig som är medlem både lunch och kväll. För att se aktuellt gruppträningschema klickar du på "schema" högre upp på sidan.


Förutom medlemskapen så kan du också köpa 10-kort för 900 kr.

Våra medlemsskap

I träningsstudion kan du göra allt du någonsin velat på ett träningsställe. Förutom moderna konditionsmaskiner av högsta kvalitet så fokuserar vi helt och hållet på fria vikter och funktionell träning så att vi ska kunna anpassa träningen efter just dig. Vi vill inte krångla till det utan göra träningen lättsam och rolig. Träningsstudion har du som medlem fri tillgång till under våra öppettider.

Som medlem får du även rabatt på stängda träningsgrupper och massagebehandlingar. När du tecknar medlemskap får du en timme med en av våra tränare i träningsstudion som bokas i receptionen och ett individuellt träningsprogram.

Ingen bindningstid! 3 månaders uppsägningstid.

I vår träningsstudio har vi 18 års åldergräns för träning, men du som är yngre är välkommen i vuxet sällskap.

Dagsmedlemsskap 295:-
 • Fri träning i träningsstudion fram till 15.00 varje dag
 • 1 h med tränare i träningsstudion och ett
  Individuellt träningsprogram
 • Tillgång till alla gruppträningspass innan 15.00
 • 15% rabatt på stängda träningsgrupper
 • 10% rabatt på massagebehandlingar
 • Tillgång till loungen med gratis kaffe
Bli medlem
Medlemsskap 445:-
 • Fri träning i träningsstudion under öppettider
 • 1 h med tränare i träningsstudion och ett
  Individuellt träningsprogram
 • Tillgång till alla gruppträningspass
 • 15% rabatt på stängda träningsgrupper
 • 10% rabatt på massagebehandlingar
 • Tillgång till loungen med gratis kaffe
Bli medlem

Medlemsskap +

1 PT-pass/mån + medlemskap

1000kr

Medlemsskap ++

2 PT-pass/mån + medlemskap

1500kr

Medlemsskap +++

4 PT-pass/mån + medlemskap

2400kr

Bli medlem

En träningsstudio anpassad för funktionell träning

Så ser vi på träning

Vi vill att träning ska vara enkelt och lättillgängligt, samtidigt vill vi jobba för att få bort det fanatiska i träningen och få våra kunder att förstå att träning inte behöver vara så himla märkvärdigt. Kroppen är till för att röra på sig och gör vi det på flera olika sätt så är det bara bra. Samtidigt vill vi poängtera att det absolut finns något som heter träna för mycket, framförallt hos motionärer.

Elitidrottare tränar varje dag och ibland två gånger per dag för att kunna utföra sin idrott men alla som jobbat med elitidrott vet att det är allt annat än hälsosamt för kroppen. Därför vill vi försöka motverka den träningshets som ibland finns hos motionärer idag. Träna för att det är kul, testa något nytt men gör inte avkall på annat i ditt liv bara för träningens skull. Hur klyschigt det än må låta så handlar allting om balans och därför vill vi inte att du hänger i träningsstudion dygnet runt.

Det är också därför vi stänger 19.00 på fredagar, för att vi tycker att det finns viktigare saker att spendera just den tiden till. Vi kommer aldrig prata om hur du ska bli smal, gå ner i vikt eller få större muskler utan hos oss handlar det bara om att du ska trivas. Träning ska vara kul och inte så himla märkvärdigt.

Våra tränare

Hos oss kan du träna tillsammans med våra utbildade tränare. Våran individuella träning kan vara många olika saker och baseras helt på dig som kund och vad du vill få ut av träningen. Oavsett om din dröm är att springa milen under 50 minuter, få in en rutin som passar dig på gymmet eller lyckas göra en eller flera burpees - så hjälper vi dig! Du kan boka vår individuella träning själv, som duo eller som vår favorittjänst Träna i liten grupp där du tillsammans med flera kompisar tränar tillsammans med en tränare.

Vårt team
Presentkort

Ge bort en behandling eller träningstimme till någon du tycker om

Köp presentkort