Löpning

Vill du utveckla din löpning?

En stor del av vår verksamhet sker också i löpspåret där våra Löpcoacher hjälper dig med löpsteget och vår ambition är att du ska kunna springa både mer energisnålt och mer skonsamt. Vi hjälper dig såklart också med konditionsträning och specifik träning inför lopp. Två gånger om året håller vi också i Löpskolan som har hjälpt 100-tals Västeråsare med deras löpsteg.

Därför är det viktigt med rätt teknik

Vi har hjälpt hundratals personer med sitt löpsteg

Redan 2014 drog Jimmie igång den första löpskolan och varje vår och höst har löpare på olika nivå sökt sig till Rocklunda för att få hjälp med just deras löpsteg. Det roliga med löpskolan är att den fungerar för alla helt beroende på nivå och hur mycket du har löpt innan.

Vi vill att den ska anpassas efter varje deltagare och vi jobbar mycket för att deltagarna själva ska lära sig vad som ligger bakom ett mer effektivt och energisnålt löpsteg.

Sedan dess har våra Löpcoacher Sandra och Rickard kommit in, tagit över och utvecklat skolan och våra löpanalyser bokas flitigt av dem som vill ha en ännu mer individuell bedömning och hjälp vidare med löpningen. Vi vill att löpning ska vara något både för vardagsmotionären och Marathonlöparen. 

Presentkort

Ge bort en behandling eller träningstimme till någon du tycker om

Köp presentkort