Friskvårdslösningar till företag i alla storlekar

Vi erbjuder friskvårdslösningar till företag i alla branscher och storlekar. Beroende på vad ditt företag har för behov av massage eller träning så skapar vi ett skräddarsytt paket för er. Vi erbjuder både lösningar på plats hos oss eller på ert eget kontor.

Det är en investering i personalen att erbjuda massage eller träning på arbetstid samtidigt som det gynnar företaget i längden att ha personal som inte har ont i kroppen, spänningshuvudvärk eller blir sjuka lika ofta. Träning tillsammans kan också vara ett bra sätt att stärka sammanhållningen på kontoret. 

Personalen är det viktigaste vi har och massage är ett bra komplement till friskvårdspengen som ofta används till träning. Vi har fått en smidig lösning i och med att en massör kommer till oss en dag varje månad. De är duktiga och vår personal är nöjd.
Robert Broden, VD Haus
Eftersom vi har ett stillasittande jobb på kundservice så försöker vi uppmuntra personalen till att aktivera sig och röra på sig under dagen så gott det går. Som komplement har vi även massage på arbetsplatsen. Vi är jätteglada att Jimmies team kommer till oss varannan torsdag och masserar och ger råd. De är kunniga och proffsiga och vi har även möjlighet att åka dit för att få hjälp.
Lena Stolt, PostNord Logistics

Vill ni samarbeta med oss? Kontakta oss här så återkommer vi

Tack, vi hör av oss!
Hoppsan, något gick fel. Prova igen!