Vi erbjuder friskvårdslösningar till företag. Beroende på vad ditt företag har för behov av massage, eller träning, skapar vi ett skräddarsytt paket för er. Vi masserar hos er, eller så kommer ni till oss.

 

Vi vet att det är en investering att erbjuda sina medarbetare regelbunden massage. Massage gör dig piggare, friskare och motverkar stress. Vi masserar terapeutiskt och förebygger värk samt behandlar stela muskler. Nack- och spänningshuvudvärk är vanliga besvär som vår massage lindrar.

Personalen är det viktigaste vi har och massage är ett bra komplement till friskvårdspengen som ofta används till träning. Vi har fått en smidig lösning i och med att en massör kommer till oss en dag varje månad. De är duktiga och vår personal är nöjd.

Robert Broden, 

VD Haus

startsida_2018_08.jpg
trana_i_liten_grupp.jpg

Lena Stolt, 

PostNord Logistics

Eftersom vi har ett stillasittande jobb på kundservice så försöker vi uppmuntra personalen till att aktivera sig och röra på sig under dagen så gott det går. Som komplement har vi även massage på arbetsplatsen. Vi är jätteglada att Jimmies team kommer till oss varannan torsdag och masserar och ger råd. De är kunniga och proffsiga och vi har även möjlighet att åka dit för att få hjälp.

Vill ni samarbeta med oss? Hör av er till oss på:

info@jimmiesoderquist.se eller: 021-13 61 01 

haus_.png