Löpskolan

Sedan 2014 har Löpskolan varit en populär kurs för såväl nybörjare som mer erfarna löpare. Är du ny på löpning och vill komma igång med löpteknik är detta ett perfekt upplägg. Löpskolan är också för dig som har löpt innan, men stött på motgångar och skador som har hindrat dig i din träning. Här lär vi oss att springa rätt – då blir löpningen lätt. Rätt teknik ger energisnåla steg, som också kommer bjuda dina fötter samt knän på en skonsammare resa genom spåret. Du kommer också att orka springa längre.

Under 6 timmar utspritt på två lördagar med en månads mellanrum kommer vi att hjälpa dig igång med löpningen och ge dig den hjälpen du behöver på vägen. Vi kommer att jobba med teknikanalyser, tester, förebyggande styrkeövningar, backteknik och träningen sker både utomhus och inomhus.

Efter dag 1 kommer alla deltagare att få ett specialanpassat löpschema att följa under fyra veckor tills att vi ses igen. Schemat blir helt anpassat efter din nivå.

No items found.

Priser

1200 kr

Avbokning bör ske minst 24 timmar innan bokad
tid, annars debiteras hela summan.

Avbokning bör ske minst 24 timmar innan bokad
tid, annars debiteras hela summan.

Boka onlineBoka online

Priser

1200 kr

Boka onlineBoka online

Avbokning bör ske minst 24 timmar innan bokad
tid, annars debiteras hela summan.
* Dagtidspriserna gäller måndag till torsdag innan kl 14.00

Medlemsskap med personlig träning

Medlemsskap +

1 PT-pass/mån + medlemskap

1000kr

Medlemsskap ++

2 PT-pass/mån + medlemskap

1500kr

Medlemsskap +++

4 PT-pass/mån + medlemskap

2400kr

När jag blir trött tänker jag extra mycket på löptekniken för att orka. Speciellt i backar, då jag tänker på att titta uppåt och jobba med höga knän uppför och att släppa taget nerför för att få extra energi.
Rebecca Landquist
Jimmie har lärt mig att slappna av i fotleden och i armarna samt gjort mig mer medveten om hur jag sätter ner fötterna när jag springer. Tekniken kring backlöpning har också hjälpt mig massor - speciellt när jag sprang Lidingöloppet.
Eva-Sara Carlson