Vi är sex tränare, dedikerade att skapa den bästa träningsupplevelsen. Vi erbjuder kunskap, peppning och stöd i att träna rätt utifrån dina förutsättningar.

 

Oavsett om du är otränad och är på jakt efter träning som passar dig, eller om du vill slå din tid i föregående maraton så hjälper vi dig. För att komma igång bokar du en tid för en konsultation hos någon av våra tränare. 

 

Vi är certifierade personliga tränare.

Jimmie

Jag gillar enkel träning och vill guida dig i dagens komplexa träningsdjungel. Träning som du kan göra överallt; hemma, i gymmet, på resan eller i skogen är den träning som tilltalar mig främst. För dig som vill utmana dig själv lite extra mycket och har en träningsbakgrund gillar jag teknikdetaljerna i träningen -  de små detaljerna som förbättrar löpsteget eller ett marklyft.

 

Det som är absolut roligast är att se mina kunder utvecklas under en längre tidsperiod. Känslan när våra kunder inser sina framsteg är oslagbar. 

Johanna 

Jag gillar träning som gör mig glad och som ger ny energi. För mig är det viktigt med variationsrik träning och att tänka på helheten för att få en stark och sund träningsutveckling. Därför gillar jag att kombinera löpning, yoga, rörlighetsträning och styrketräning.​ Det viktigaste för mig är att hjälpa dig hitta träning som passar dig och din vardag som du vill utvecklas i.

Johanna är även utbildad MammaMagetränare för dig som vill boka individuell träning efter graviditeten.

Åsa

Vill du komma igång med träningen och göra det tillsammans med någon? Jag brinner för att hjälpa andra att hitta sin träningslust, glädje och sätta rätt ambitionsnivå för att göra din resa hållbar samt långsiktig.

 

Det är aldrig försent att börja träna, hoppas vi ses!

sida_våra_tranare_nikita.jpg

Sandra

Jag älskar att vara utomhus och träna! Att springa i skogen är både en härlig frihetskänsla och den bästa mentala återhämtningen. För mig spelar träning en viktigt roll i välmående. Därför jobbar jag för att göra tröskeln så låg som möjligt, det ska vara lätt att få till träningen. Det är viktigare att den blir av än att den blir exakt som planerat.

 

Jag kommer att jobba för att du ska hitta din glädje och ditt varför i träningen, för då vill man fortsätta och träningen blir av.

Rickard

Jag gillar att träna i naturen och använda kroppen som redskap i utegym, backar och trappor. Detta varvar jag med skivstångsträning inne på gymmet. Jag gillar att motivera dig som kommer till oss att träna med fria vikter och med kroppen som styrkeredskap. Fys- och löpträning ute är absoluta favoritträningsformer.

 

Det roligaste med att vara tränare är att få vara en del av resan mot målen vi sätter tillsammans.

sida_våra_tranare_asa.jpg

Nikita

Yoga, rörlighet och skonsam träning ligger mig varmt om hjärtat. Att ta ut varje steg och behålla kontrollen i all träning är viktigt för att den ska vara hållbar och långsiktig. Jag har också en stark förkärlek för kettlebells som är ett mångsidigt redskap och aktiverar hela kroppen. Som din individuella tränare kommer jag att peppa dig hela vägen fram, och ser till att träningen blir lika lustfylld som effektiv.

Nikita är även utbildad MammaMagetränare för dig som vill boka individuell träning efter graviditeten.

sida_vara_tranare_sandra.jpg