Fyspasset

På Fyspasset tränar vi nära naturen och med vår egen kropp som verktyg. Det är utomhusträning som är lika kul som kravlös och i detta pass kryper, hoppar, springer och peppar vi varandra i 60 min. Vi kör året runt, i alla väder och anpassar förutsättningar därefter. Kom ner och träna med oss!

Var? Utanför Bombardier Arena

När? Onsdagar 18.00-19.00, fredagar 16.00-17.00

Maxantal? Alla som vill vara med får plats

Intervallpasset

Intervallpasset är ett flåsigt, energigivande pass med hög puls. Denna typ av löpträning är det allra effektivaste sättet att öka sin kondition på. Under Intervallpasset kommer vi träna både i kortare intervaller med t.ex. backträning, och även längre intervaller där vi utmanar uthålligheten. Här kan du tänja på dina gränser och fysiska lagar ihop med andra glada motionärer.

Var? Utanför Bombardier Arena

När? Måndagar 18.00-19.00

Maxantal? Alla som vill vara med får plats

På våra gruppträningspass tränar vi utomhus. Vi tror på den starka vi-känslan som ger extra doser av värdefullt adrenalin under passet men vi gillar också idén med att spendera en timme utomhus efter en arbetsdag i den fria luften. Framförallt tror vi på kravlös och kul träning.

Från och med 29 juni upphör Fyspasset och Intervallpasset.

"Våra pass är för alla, oavsett vilka begränsningar du tror dig ha. Kom hit och testa,

det går inte att misslyckas."

Jimmie Söderquist, grundare och VD

"Från att inte ha tränat på 7 år och tyckt att träning är ett ont måste, har jag äntligen hittat något som jag tycker är kul, alltså på riktigt så jävla roligt."

Jenny Ulfves, Fyspasset-deltagare

fyspasset-59
fyspasset-136
fyspasset-26
fyspasset-106
gruppträning
fyspasset
fyspasset-92

Engångsbiljett

10-kort

3-månaderskort 

100:-

450:-

1000:-

jimmiesoderquist_mt

Priserna gäller för Fyspasset och Intervallpasset. Är du med för första gången är det kostnadsfritt att delta. Ingen föranmälan behövs men evenemangen ligger uppe på vår Facebooksida

Varje fredag kör vi #fredagsövningen 

på Instagram. Hänger du på oss där?