OM LÖPSKOLAN
LÖPSKOLAN
LÖPSKOLAN

Nästa kursstart? 7 april 2021

Tid? Onsdagar 18:00-19:00

Var? Utanför Västerås Arena

Hur? Pågår under 10 träningstillfällen, samma grupp varje vecka

Kostnad? 1200 kr/per person 

Maxantal? 20 personer per kurs

Löpskolan hålls två gånger om året, både under hösten och våren. Sista anmälningsdag till vårens grupp är 28 mars.

Anmäl dig till Löpskolan

Tack för din anmälan till Löpskolan. Vi hör av oss!

Om Löpskolan

Sedan 2014 har Löpskolan varit en populär kurs för såväl nybörjare som mer erfarna löpare. Är du ny på löpning och vill komma igång med löpteknik är detta ett perfekt upplägg. Löpskolan är också för dig som har löpt mycket, men stött på motgångar och skador som har hindrat dig i din träning. Här lär vi oss att springa rätt – då blir löpningen lätt. Rätt teknik ger energisnåla steg, som också kommer bjuda dina fötter samt knän på en skonsammare resa genom spåret. Du kommer också att orka springa längre.

Genom att klicka på "Anmäl mig" ger du samtycke till att vi använder och lagrar dina personuppgifter fram till kursens slut.

Några ord från Löpskolan-deltagare

När jag blir trött tänker jag extra mycket på löptekniken för att orka. Speciellt i backar, då jag tänker på att titta uppåt och jobba med höga knän uppför och att släppa taget nerför för att få extra energi.

Rebecca Landquist

Jimmie har lärt mig att slappna av i fotleden och i armarna samt gjort mig mer medveten om hur jag sätter ner fötterna när jag springer. Tekniken kring backlöpning har också hjälpt mig massor - speciellt när jag sprang Lidingöloppet.

Eva-Sara Carlson 

För två år sen kunde jag inte springa 5 kilometer i sträck utan att det gjorde ont i kroppen. Anmälde mig till Löpskolan för att få hjälp med detta och 2016 sprang jag Lidingöloppet på 3 mil utan att känna av mina tidigare besvär. Helt fantastiskt. 

Jakob Schartau